CrossCamp Noord

De manier om op een verantwoorde manier fitter en sterker te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen en gezonder door het leven te gaan.

Onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer wordt je uitgedaagd om je doelen te behalen.

CrossCampNoord onderscheidt zich door een combinatie van verschillende sportstijlen en metingen van de voortgang te gebruiken. Bovendien biedt het door zijn kleinschaligheid een persoonlijke benadering en voelt het snel vertrouwd.

CrossCampNoord hecht groot belang aan een verantwoorde opbouw van de fysieke trainingen. Door middel van een onderbouwde intake en testjes naast nauwe samenwerking met fysiotherapeuten houden wij de kans op blessures minimaal en zorgen we juist voor een optimale fysieke staat!

De combinaties van (Cross)fitness, verdedigingsporten en cardio training zorgen ervoor dat het lichaam op een verantwoorde manier wordt uitgeput, waardoor er middels een inzichtelijk schema winst wordt geboekt op: kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid. Hiernaast zal ook de weerbaarheid en het zelfvertrouwen per week groeien!

Maurits Cusiël, eigenaar en oprichter van CrossCampNoord, heeft een jarenlange ervaring in de fitness en vechtsportwereld. Hij weet als geen ander hoe het is om de technieken die in beide werelden gebruikt worden te vertalen naar een niveau voor iedereen. Dus of je nou beginner bent of gevorderde krachtsporter,  CrossCampNoord zorgt bij iedereen voor een juist instapniveau.

Als groepje of liever alleen?

Beide is mogelijk bij CrossCampNoord. We waarborgen de kwaliteit door de groepen niet te groot te maken. Hierdoor ervaart iedereen de juiste aandacht en motiverende ondersteuning van de trainer(s).

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Kijk snel op de website of maak een afspraak voor een gratis proefles!

I.v.m. het opstarten van CrossCampNoord zijn er veel beschikbare dagen en tijdstippen, in overleg buiten het rooster. 

bel ons
bel ons